luisterkind, healing en reading

Werkwijze

Als ouder kan je per mail een Luisterkindafstemming aanvragen. Kinderen vanaf 10 jaar moeten hier zelf toestemming voor geven. Na het ontvangen van de aanvraag stuur ik informatie op over de Luisterkindmethode en vraag ik om een aantal gegevens van jouw kind, zoals de naam, geboortedatum, een foto van je kind en de vragen die je als ouder hebt.

afstemming

Vervolgens stem ik op je kind af. In een afstemming laat een kind zien wat op dat moment het belangrijkst voor hem of haar is. Meestal worden de vragen die je als ouder hebt, door je kind in de afstemming beantwoordt. Soms echter is er iets anders dat eerst belangrijker is en het kind zal hier dan zelf de focus op leggen. Van de afstemming maak ik een verslag dat ik per mail toestuur.

samenwerking

Een Luisterkindafstemming is een samenwerking tussen ouder, kind en luisterkindwerker. Voor een zo goed mogelijk effect is het nodig dat je als ouder gehoor geeft aan de signalen die je kind afgeeft in een afstemming, en de handreikingen die je kind je daarin geeft ook in de praktijk gaat uitvoeren. Meestal is 1 afstemming dan al voldoende om weer goed verder te kunnen samen.

Het tarief voor een Luisterkindafstemming bedraagt 85 euro.