luisterkind, healing en reading

Geboortebegeleiding

Geboortebegeleiding met de Luisterkindmethode is zo mooi… Te horen wat jouw kindje wil vertellen terwijl het nog veilig in je buik zit is een prachtig geschenk, voor zowel jou als je kind.
Luisterkind Geboortebegeleiding is erop gericht om je baby een zo goed mogelijke start te geven in zijn of haar leven hier. Het gaat iets anders in zijn werk dan een reguliere Luisterkind-afstemming. 

Hoe werkt het?

Bij Geboortebegeleiding vinden er tijdens de zwangerschap 4 Luisterkind-afstemmingen plaats, meestal tussen de 28e en 36e week van je zwangerschap. De afstemmingen vinden telkens plaats met een tussenpoos van een week.
In de eerste 2 afstemmingen vertelt je baby wat hij of zij belangrijk vindt om alvast met jou te delen. Ook kan je vooraf vragen stellen als er dingen zijn die jijzelf graag van je ongeboren kindje wilt weten.
In de derde afstemming staat de geboorte van je baby centraal. Je kindje kan aangeven hoe het daar naar uitkijkt en wat er voor nodig is om deze ervaring zo soepel mogelijk te doorleven.
De vierde afstemming is een kadootje aan jou als ouder. Deze afstemming bestaat uit een brief die je ongeboren baby aan jou schrijft. Daarin kan hij of zij waardevolle informatie geven over speciale behoeftes, verlangens of karaktereigenschappen van zichzelf, waardoor je alvast bent voorbereid op wat jouw kindje van je nodig heeft.
Het tarief van een geheel traject Luisterkind Geboortebegeleiding is 130 euro.

Voorbeeldvragen

* Hoe vindt onze baby het in de buik?
* Graag wil ik een badbevalling. Ziet mijn kleintje dat ook zitten?
* We twijfelen tussen twee namen. Welke past het beste bij onze baby?
* Ik kan zo moeilijk op mijn rug liggen en slaap daarom veel op mijn zij. Heeft mijn kindje hier last van?
* Mijn vader is vorige maand plotseling gestorven. Hier heb ik veel verdriet van. Wat merkt mijn kindje hiervan?
* Wat vindt ons kindje ervan dat het een nakomertje is in ons gezin?
* Door complicaties moet ons kindje met de keizersnede geboren worden. Wat kunnen we doen om dit toch zo fijn mogelijk te laten verlopen voor onze baby?