luisterkind, healing en reading

Healing en Reading

Kom je steeds weer dezelfde thema’s in je leven tegen en lijkt een echte doorbraak uit te blijven?
Wil je meer inzicht in jezelf, waarom dingen gaan zoals ze gaan, en hoe het komt dat het zo moeilijk is om bepaalde patronen te doorbreken?

In een Healing-Readingsessie ontvang je nieuwe inzichten, antwoorden en praktische tools om zelf verder aan de slag te gaan met de dingen waar jij tegenaan loopt in je leven. Ook ontvang je healing op diepliggende patronen en overtuigingen.

werkwijze

Je brengt zelf een thema in voor de Healing-Readingsessie. Hier hebben we een kort gesprek over alvorens je op de behandeltafel mag plaatsnemen.

Tijdens een Healing-Readingsessie treed ik als persoon zoveel mogelijk naar achteren, zodat er een open kanaal ontstaat waardoor de bovenwereld heen kan werken. De lichtwereld weet beter dan jij en ik wat er op dit moment nodig is en zo blijft de communicatie en healingsoverdracht zo zuiver mogelijk. Meestal bestaat een Healing-Readingsessie uit een combinatie van energetische healing (met of zonder fysieke aanraking) , klankhealing en gesproken woord.

Wanneer het niet mogelijk voor je is om naar de praktijk te komen, is een afstandssessie ook mogelijk. We hebben dan vooraf contact per mail, Skype of telefoon en spreken een moment af voor de daadwerkelijke Healing-Reading. Je ontvangt hier vervolgens een geluidsopname van.

Kosten

Een Healing-Readingsessie van 1 uur kost 85 euro en de live sessies vinden plaats in mijn praktijk aan de Snikweg 12 in Aduard (nabij Groningen).